Heb je een vraag of wil je iets bestellen? Neem contact met me op!

Heb jij een leuk model gekozen? En een bijpassende stof of stoffen gevonden? Vermeld deze dan in het bestelformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je bestelling door te nemen en te bevestigen!

Twijfel je nog een beetje? Wellicht over de maat, of een bepaalde stof. Aarzel niet; ook dan kun je het formulier invullen en neem ik contact met je op! 

Heb je een vraag of wil je iets bestellen? Neem contact met me op!

Heb jij een leuk model gekozen? En een bijpassende stof of stoffen gevonden? Vermeld deze dan in het bestelformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je bestelling door te nemen en te bevestigen!

Twijfel je nog een beetje? Wellicht over de maat, of een bepaalde stof. Aarzel niet; ook dan kun je het formulier invullen en neem ik contact met je op!