Algemene voorwaarden

Jilliebilliez, gevestigd te Rhoon.
KVK Nummer:
BTW Nummer:

Artikel 1 – Algemeen

 1. Deze voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten met Jilliebilliez voor zover daarvan niet nadrukkelijk schriftelijk is afgeweken.

 

Artikel 2 – Levertijd

 1. Een door Jilliebilliez opgegeven levertijd kan nooit als een fatale termijn worden beschouwd. Er wordt door Jilliebilliez te allen tijde getracht een bestelling binnen 14 werkdagen te versturen. Indien dit niet mogelijk is zal Jilliebilliez opdrachtgever hiervan in kennis stellen.
 2. Artikelen die op voorraad zijn, worden binnen drie werkdagen verzonden.

 

Artikel 3 – Ophalen of verzenden

 1. Artikelen kunnen worden opgehaald in Rhoon, een afspraak hiertoe wordt in overleg tussen opdrachtnemer en opdrachtgever gemaakt.
 2. Indien er door opdrachtgever wordt gekozen de bestelling te verzenden bestaan er 2 opties:
  Brievenbuspakket, een kleine bestelling die door de brievenbus past. Verzendkosten € 4,50.
  Regulier pakket, een grotere bestelling die niet door de brievenbus past. Verzendkosten € 7,25
 1. Jilliebilliez is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van de bestelling bij de post of beschadigingen die door de postverzender ontstaan. Het is mogelijk de bestelling tegen meerprijs te verzekeren. Opdrachtgever kan hiervoor een verzoek indienen bij het plaatsen van de bestelling.

 

Artikel 4 – Garantie

 1. Opdrachtgever is verplicht de bestelde artikelen na ontvangst direct te controleren. Indien blijkt dat het geleverde verkeerd, incompleet of ondeugdelijk is, dan dient opdrachtgever dit schriftelijk aan Jilliebilliez t melden. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde goederen kunnen tot maximaal 1 week na ontvangst schriftelijk aan Jilliebilliez worden gemeld. Retour zenden van het geleverde dient te geschieden in originele verpakking, inclusief labels en in nieuwstaat verkerend.
 2. Jilliebilliez is niet aansprakelijk voor letsel na gebruik van de producten van Jilliebilliez. Gebruik van de producten is volledig op verantwoording van opdrachtgever. Opdrachtgever zal Jilliebilliez hiervan niet aansprakelijk stellen.

 

Artikel 5 – Maatwerk op bestelling

 1. Indien opdrachtgever gebruik wenst te maken van de maatwerkservice, dan zal Jilliebilliez opdrachtgever verzoeken de maten van het kind op te meten. Opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor het juist opmeten van de maten. Opdrachtgever krijgt hiertoe van opdrachtnemer een duidelijke uitleg.
 2. Kleding die niet naar wens is door het onjuist opmeten van de maten kan niet worden geretourneerd.

 

Artikel 6 – Betaling

 1. Betaling dient te geschiede voorafgaand aan de verzending.
 2. Opdrachtnemer stuurt opdrachtgever een link, waarmee de betaling plaatsvindt.

 

Artikel 7 – Retourneren

 1. Op bestelling gemaakte artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
 2. Enkel artikelen uit voorraad kunnen worden geretourneerd met geldige reden:
 3. De maat is niet goed.
 4. Het product is beschadigd.
 5. Retourneren van artikelen uit voorraad is op kosten voor de opdrachtgever.
 6. Artikelen in de sale kunnen niet retour.

 

Artikel 8 – Kleuren

 1. De kleuren van stoffen en of artikelen in de webshop kunnen afwijken van de werkelijkheid. Dit geldt met name voor effen stoffen. Dit kan worden veroorzaakt door het computerscherm. Jilliebilliez adviseert over het combineren met effen stoffen. Hier kan via de website advies voor worden gevraagd, middels het contactformulier.

 

Artikel 9 – Wasvoorschrift

 1. Jilliebilliez adviseert de artikelen te wassen op maximaal 30 graden en niet in de droger te stoppen.

Door een bestelling te plaatsen via het contactformulier in de website gaat u akkoord met deze voorwaarden. Jilliebilliez is gemachtigdallen tijde een bestelling te annuleren zonder opgave van reden. Zet- en prijsfouten voorbehouden.